de houdbare vrouw bestellen

De auteurs houden zich aan hun eigen adviezen

Pim Christiaans (1959) is journalist gespecialiseerd in gezondheid en anti-aging. Hij zegde zijn baan als hoofdredacteur van mannenblad Men’s Health op om een boek over anti-aging voor mannen te schrijven, De houdbare man. Het succes daarvan inspireerde hem tot het schrijven van De houdbare vrouw.

Hanny Roskamp (1963) is chemicus en journalist en schrijft over gezondheid, voeding, psychologie en wetenschap. Zij werkt freelance voor tijdschriften als Santé, Psychologie Magazine en Happinez en publiceerde in 2009 Wie mooi wil zijn moet slim eten.

Hanny en Pim zijn al jaren geïnteresseerd in de mogelijkheden van de anti-aging geneeskunde. Pim publiceerde zijn eerste artikelen over dit onderwerp al in 1986. In 2006 publiceerde hij De houdbare man, het succesvolle boek dat inmiddels meer dan tienduizend mannen tot een gezonde leefwijze heeft geïnspireerd.
Hanny en Pim houden zich trouw aan de adviezen die zij in hun boeken geven en verkeren daarom ook in een blakende gezondheid.

Voor De houdbare vrouw hebben zij gedurende een half jaar honderden wetenschappelijke studies nageplozen en tientallen experts geraadpleegd. Het resultaat is een ongekend uitgebreide en informatieve gids die geen vrouw mag missen. Pim en Hanny hebben een nieuw boek over de kunst van het jong blijven geschreven: Check je houdbaarheid. www.lifeunlimited.nl/product/check-je-houdbaarheid-boek/. Zij houden je op de hoogte van actuele ontwikkelingen rondom healthy aging op www.lifeunlimited.nl.

Home Terug


De houdbare man verscheen in 2006; dit jaar verscheen de geheel geactualiseerde en uitgebreide zevende druk.

Bestel hier De houdbare man
Ga naar www.dehoudbareman.nl

Ontvang extra tips en updates.

Pim en Hanny bloggen over de kunst van het jong blijven op www.lifeunlimited.nl. Vul onderstaande velden in en druk op 'verzenden'. Je ontvangt dan de maandelijkse nieuwsbrief van Life Unlimited met healthy aging-adviezen in je mailbox.

Nederland en België tellen steeds meer artsen die zich hebben gespecialiseerd in anti-aging. Hier vind je hun contactgegevens.